Marketing szótár

Segítség a marketing és kreatív fogalmak közötti eligazodásban

Szótárunk definícióinak segítségével próbálunk segítséget nyújtani azoknak, akik kapcsolatba kerülnek a marketinges szakmával, jobban meg szeretnék ismerni a szakzsargont, tájékozódni szeretnének marketing területen, vagy éppen most tanulnak marketingesként. Egymás megértését nagyban megkönnyíti a közös nyelv, amelyben segítség lehet ez a szótár.

Kiknek ajánljuk marketing szótárunkat?

Online marketing szótárunk hasznos lehet mindazok számára, akik a marketing területén dolgoznak vagy érdeklődnek e terület iránt.

Az online marketing szótár kiváló eszköz lehet kezdő marketingszakemberek számára, akik még csak most ismerkednek a digitális marketing világával. Az ő munkájuk során sok új, ismeretlen fogalom merül fel, és a szótár segíthet nekik megérteni és megtanulni ezeket.

Az online marketing folyamatosan változik és fejlődik. A tapasztalt marketingszakembereknek lépést kell tartaniuk az új trendekkel, technikákkal és eszközökkel. Egy szótár segíthet frissíteni és bővíteni a tudásukat az új és aktuális marketing fogalmak terén.

Sok kis- és középvállalkozás tulajdonosa maga intézi a marketing tevékenységeket, és nincs pénze vagy szükséglete egy teljes marketing csapatra. Egy online marketing szótár lehetőséget nyújthat nekik, hogy megtanulják a szükséges fogalmakat és eszközöket, hogy hatékonyabban kezeljék saját marketingjüket. A szakzsargon elsajátítása segíthet a KKV tulajdonosoknak megérteni marketinges vagy médiapartnereik kommunikációját.

Az oktatási intézményekben, marketing szakterületen tanuló hallgatók is profitálhatnak a marketing szótár böngészésével. De akár az oktatóknak is segíthet az oktatási anyagok összeállításában, míg a hallgatóknak a tanulásban, kutatásban, esetleg a vizsgákra való felkészülésben.

Igyekszünk a lehető legtöbb marketinges, marketinggel közvetlenül vagy közvetetten kapcsolatos kifejezést összegyűjteni. Tudástárunkat, marketing szakcikkeinket folyamatosan bővítjük és karbantartjuk.